Wie zijn wij...

Twee dames, zes paarden die jou aan de hand van hun kennis, kunde, ervaringen en specialismen meenemen in een spelenderwijs lange teugel-traject tot een samenwerking met een mentaal/fysiek, gezond, fit en blij paard.

Een combinatie van alles willen weten omtrent het paard zowel mentaal als fysiek, het met goed gevolg afgesloten specialistische instructeursopleidingen, opleidingen over de anatomie en biomechanica van het paard en de mens, het blijven volgen van lessen bij diegene die hun sporen al verdiend hebben in het correct en paard-vriendelijk trainen, cursussen omtrent het humane en paardenleergedrag, ruime kennis over voeding en huisvesting en paardenwelzijn op 1 te hebben te staan, maken Gemma en Berith tot de ideale mix om jou en je paard te begeleiden bij hun nieuw ontwikkelde trainingsvorm "Long Rein Playful Gymnastics."   

Onze paarden, van klein tot groot, van jong tot oud, van onbeleerd tot ruim opgeleid, van kerngezond tot diverse lichamelijke (ouderdom) kwaaltjes, dragen ieder hun steentje bij om te laten zien dat deze trainingsvorm geschikt is voor ieder paard.   

Stap voor stap nemen wij je mee, aan de hand van alle mogelijkheden en beperkingen van onze paarden, om te laten zien dat er voor jou en jouw paard ook een weg is. We willen je laten zien waar jij (ja, ook wij) tegen aan kunt lopen in dit leerproces met je paard, maar ook zeker bij jezelf. Hierbij geven we meerdere mogelijkheden en oplossingen, want ieder mens en ieder paard leert anders.  

Twinkle

Welsh x Shetlander merrie, 2011, allround grondwerk 

Gaby   

Connemara x ???, 1996, allround grondwerk, ex manege pony   

Sietske

Friese merrie, 1997, allround opgeleid
Tot ons grote verdriet heeft Berith  05-02-2021 afscheid moeten nemen van Sietske.

Poppaea (Pops)

Shagya x KWPN merrie, 2000, springpaard     

Ella

Schwarzwalder Fuchs merrie, 2011, allround in opleiding

Jilly

Lusitano merrie, 2014, in opleiding

Gedachtengoed en discipline

Natuurlijk vinden wij veiligheid voor jullie beiden van uiterst belang en zo ook dat je de oefeningen aanpast aan jullie beider niveau. De leeftijd van je paard, zijn en jouw lichamelijke mogelijkheden en/of beperkingen spelen zeker een belangrijke rol.   

Bekijk ons ook op YouTube

Je kunt ons ook vinden en volgen op Youtube ! Bekijk onze foto's en posts, like ons en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze evenementen!

Kijken op YouTube