Ontwikkel jezelf tot Long Rein Playful Gymnastics topper. 

Correct en plezierig gymnastiseren van je paard aan de lange teugel is nog nooit zo leuk geweest.

In onze (e-)boeken en video-cursussen nemen we je mee, aan de hand van de leerweg van onze eigen paarden, van hoe te beginnen met het lange teugelwerk tot het juist lichamelijk trainen van je paard met behulp van obstakels. 

Wil jij, je paard op eigen benen laten lopen, het gebruik van zijn buik/achterhand/rugspieren motiveren zodat er een fijne ontspannen bovenlijn van zijn lichaam ontstaat, nageeflijkheid en souplesse/lenigheid creĆ«ren zonder overmatig teugelgebruik en forceren in zijn lichaamshouding?

Is naast een in balans zijnd paardenlichaam ook zijn mentale toestand voor jou een belangrijk punt, dan bieden wij in onze trainingsvorm ruim voldoende uitdaging om jullie een samenwerking te garanderen met plezier voor twee.

Ook aan het "Help, mijn paard doet het niet" scenario is gedacht. Wij laten je duidelijk zien waar je tegen aan kunt lopen, welke startersfouten er gemaakt kunnen worden bieden een scala aan oplossingen. Vroegtijdig afhaken is bij ons voor jullie verleden tijd.

Wat ons tot nu toe is opgevallen bij de reeds bestaande (online of E-book) trainingen, is dat je vaak alleen het eindresultaat ziet, gepresenteerd door een al ervaren paard en ruiter.
De weg ernaar toe met een ruiter of paard voor wie alles nog nieuw is, ontbreekt vaak, waardoor de kans op vroegtijdig afhaken aanwezig is. Immers, jij en je paard zijn nog niet zo ervaren en lopen tegen zaken aan die in het leerproces niet altijd beschreven zijn.

Wij willen juist laten zien waar jij tegen aan kunt lopen in dit leerproces bij je paard maar ook bij jezelf. Hierbij geven we vaak meerdere mogelijkheden en oplossingen, want ieder mens en ieder paard leert anders.

naar de webshop

Bekijk de gratis PDF

bekijk pdf

Bekijk hier de gratis introductie video

Video not found

naar de webshop